Home page
O nama
Proizvodni program
Rabljeni strojevi
Kontakt
 
O nama  
NAŠA VIZIJA

Sa puno ambicija počeli smo sa proizvodnjom 1984. Početak je bio težak, ali smo uspjeli savladati sve prepreke. Danas zapošljavamo 6 djelatnika u dvije smjene.

 

S ČIME SE BAVIMO

Naša djelatnost zasniva se na proizvodnji žičane spirale za uvez kalendara i blokova , žičane vješalice za kalendare , električne perforirke radne dužine 50 i 70 cm , ručne preše za spiralni uvez , vibracijonog stola b2 i b1 , tunel štanci za etikete , strojeva za rezanje žičane spirale, pneumatske zatvaračice spirale 50 i 70 cm i automatskih strojeva za spiralni uvez. Pružamo i usluge servisiranja, remonta i održavanja istih kao i podrške u radu.

 

NAŠE PREDNOSTI

Odabir najkvalitetnijih materijala i strojeva zaproizvodnju. Kvalitetni proizvodi po prihvatljivim cijenama - optimalan odnos kvalitete i cijene. Standardna proizvodnja žičane spirale u 6 boja - bijela, crna, crvena, plava, zelena i srebrna.

 

REFERENCA

Naša poslovna politika i stalno praćenje novosti na svjetskom tržištu omogućila nam je da se raširimo izvozom i izvan nacionalnih granica stvarajući mrežu zadovoljnih kupca.

Ova stranica ne
koristi kolačiće


Zaštita osobnih podataka

MAGRAF
Marija na Krasu bb
52470 UMAG
CROATIA

Tel.00385 52 732 142
Fax00385 52 732 208

e-mail:
magraf@magraf.hr